Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Lista categorii Nutritie Alimentatie Storcatoare Storcator prin presare la rece Hurom GD-RWC07

Storcator prin presare la rece Hurom GD-RWC07

  • Poza Poza Storcator prin presare la rece Hurom GD-RWC07
Cod produs:   GD-RWC07
Producator:   Hurom
Verifica stoc

Garantie 2 ANI

Garantia produselor cumparate pe Fitmax.ro

Toate produsele comercializate de catre Neomax beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Neomax. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.


Citeste mai mult
Despre livrare

Livrarea / ridicarea comenzilor plasate pe acest site se pot efectua in functie de localitatea unde va aflati si de disponibilitatea dumneavoastra la adresa din comanda .

Costurile de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi si a localitati unde se doreste livrarea.

 

Costuri :

-          Comenzile a caror valoare depaseste 500 lei sunt gratuite pe raza Municipiului Bucuresti

-          Pot beneficia deTransport gratuit in Bucurestisi produsele ce beneficiaza de aceasta oferta si sunt semnalizate pe site

-          De Transport Gratuit , in alte localitati din Romania, beneficiaza produsele semnalizate pe site ce beneficiaza de aceasta oferta , aceasta oferta este valabila in aria de acoperire a firmelor de curierat agreeate , eventualele costuri suplimentare sunt suportate de catre cumparator


Citeste mai mult
Modalitati de plata

Plata se poate face:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus )

-       Rate Euroline.

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

Metodele de plata pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare , valoarea totala a cosului de cumparaturi si/sau in functie de personalitatea juridica a cumparatorului .


Citeste mai mult
   021 444.32.22 | 0787.394.875
   Comentarii
Descriere Storcator prin presare la rece Hurom GD-RWC07

Începutul unei noi ere - Hurom HA Alpha storcator vertical cu presare la rece
Storcatorul cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HA Alpha subliniaza înca o data avansul exceptional al Hurom în proiectarea si realizarea storcatoarelor cu presare la rece. Parte a celei de-a treia generatii Hurom, acest produs inovator deschide o noua era în stoarcerea fructelor, legumelor si frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunatatiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile, Hurom HA Alpha poate procesa fara nici o problema radacinoase dure, fructe moi sau frunze, gestionând perfect evacuarea resturilor, mentinând astfel un flux continuu de ingrediente care ajung la ansamblul de procesare. Rezultatul va fi un suc mai bine omogenizat, cu mai multi nutrienti, procesarea se va face mult mai usor si rapid, experienta folosirii unui aparat Hurom va fi mai placuta decât în cazul oricarui aparat Hurom de pâna acum. Axul melcat reproiectat cat si sistemul de antrenare al periilor rotative garanteaza faptul ca veti avea mai putine resturi în bol si mai mult continut în sucul dumneavoastra.
La capitolul design, Hurom nu a stat niciodata atât de bine. Tusele moderne, materialele de calitate remarcabila si noile culori disponibile în premiera pentru modelele Hurom aduc un aer proaspat dar elegant si distinst în acelasi timp. Hurom HA Alpha storcator vertical cu presare la rece se claseaza deasupra oricarui concurent atât din punct de vedere al eficientei si robustetei cât si din punct de vedere al materialelor folosite în realizarea componentelor sau al designului si elegantei.Nici unul dintre elementele pe care Hurom le-a facut superlative în domeniu nu au fost înlocuite ci eventual îmbunatatite. Axul melcat si sitele din ULTEM, bolul din Tritan sau sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotatii pe minut au ramas componente de baza ale storcatorului Hurom HH Alpha dar au fost în continuare reproiectate si optimizate ca sa asigure performante maxime si sa dureze o viata.Cea de-a treia sita din ULTEM, pentru înghetate, serbeturi si smoothies, este acum în premiera dotare standard, inclusa în pachetul aparatului, astfel, Hurom HA Alpha adauga o functionalitate suplimentara la lista celor deja existente, puteti folosi aparatul pentru a obtine delicioase înghetate, serbeturi sau smoothie.

Model :HZ Alpha
Culoare : Inox Burgund
Putere motor : 150W
RPM : 43
Capacitate bol procesare : 500 ml
Carcasa : Inox
Palnie : Semi-transparenta
Dimensiune Palnie : 5 x 3.8

Model :GD Plus
Culoare : Burgundy Red
Putere motor : 150W
RPM : 70
Capacitate bol procesare : ORIZONTAL
Carcasa : Plastic
Palnie : transparenta
Dimensiune Palnie :

Comentarii Storcator prin presare la rece Hurom GD-RWC07
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
Alte produse din categorie
Pret :   1.18900lei cu TVA
Taxa verde:   1.19 lei
Alege perioada de creditare:
~121.53 lei/luna @Credit Euroline ERS 12 luni
~135.71 lei/luna Rate TBI Bank TBI Bank 12 luni

Completati campurile marcate!

x