Sita fină vă ajută să preparaţi delicioase sucuri din rădăcinoase: morcovi, sfeclă, ţelină, cartofi, ghimbir, păstârnac etc.
Sita grosieră vă ajută să preparaţi delicioase sucuri din legume şi fructe moi: mere, pere, citrice, struguri, ananas, pepene, rodie, cireşe, vişine, kiwi, roşii, castraveţi, ardei gras etc.
Sita deschisă pentru omogenizare mărunţeşte şi omogenizează grosier: seminţe, nuci, legume, puteți totodată să pregătiți supe cremă, piureuri, unturi, sorbeturi.
Sita închisă pentru omogenizare mărunţeşte şi omogenizează fin: seminţe, nuci, legume, puteți totodată să pregătiți supe cremă, piureuri, unturi, sorbeturi.
Sucurile verzi se obţin cu mare uşurinţă folosind sita fină şi şurubul pentru rădăcinoase: iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă sau ovăz, frunze de ţelină, pătrunjel, mărar, varza, spanac, mentă, urizici, leurdă sau chiar din păpădie.